En liten perle i en stor hage

Vi er en liten barnehage med to avdelinger, totalt er det 28 barn i barnehagen. Barnehagen vår ligger idyllisk til i en stor hage midt i Gjøvik med kort vei til sentrum, Fastland, Bassengparken, Gjøvik stadion og Mjøsstranda. Dette gir barna en variert barnehagehverdag med mye lek, læring og positive opplevelser i nærmiljøet.

Trollhaugen har barnas lek og trivsel i fokus. Her skal barna få både plass og tid til å velge egne aktiviteter, lekekamerater og arbeidsmåter. Gjennom egne erfaringer lærer de best, både fysisk og psykisk å bli kjent med sine ferdigheter og muligheter.

Trollhaugen barnehage består av to avdelinger, småbarnsavdelingen Lurvelegg og storbarnsavdelingen Dovregubben. Avdelingene jobber tett sammen, og om morgenen og i utetiden er alle barna sammen.

Vi har store flotte arealer både ute og inne. Det gir plass til mye lek der barna får oppleve vennskap, mestring og glede. 

Gjennom hele året er vi mye på tur, og om vinteren har vi faste ski- og skøytedager for de største barna. 

Åpningstider og ferier

Barnehagen er åpen fra kl. 07.30 til 16.30. Barnehagen er åpen alle virkedager unntatt 4 ukers sommerlukking, og det er stengt i romjula og i dagene mellom palmesøndag og skjærtorsdag.
Vi har 5 planleggingsdager i året.

Ansatte

Barnehagen har 7 fast ansatte med mye erfaring og kunnskap om og med barn. Alle har utdannelse som barnehagelærer eller fagarbeider.I tillegg er vi tilknyttet opplæringskontoret og har lærling. Personalet er svært stabilt og det er et godt arbeidsmiljø.